Cautare

1616 de rezultate pentru "deranjamente internet" (6.29 secunde)
In campania pentru turul I al alegerilor prezidentiale din 2014 doar 19% dintre electorii care au internet (59%) declara ca au urmarit campania pe internet, adica maximum 10% din populatie, dar jumatate spun ca nu merg la vot, deci raman vreo 5%.
Iata o prezentare pe care am gasit-o pe internet, a Complexului turistic Albatros Podul 4: ... aer conditionat, telefon, minibar, TV, grup sanitar individual, conexiune gratuita la internet wireless si la internet cablu, precum si seif pentru pastrarea bunurilor de valoare.
Fara a nega utilitatea instrumentelor social media care pot facilita comunicarea utilizatorilor de internet si crearea, distribuirea si schimbul de continut, ca un consumator aproape zilnic, semnalez totusi riscul ca toate acestea ne pot distrage pe fiecare in parte de la asezarea si rostul nostru identitar.
Majoritatea oamenilor au scris doar ca sa isi exprime regretul pentru cei doi tineri morti, rude sau prieteni care au citit pe Internet. ... Exista si evenimente umflate cu pompa, care apar intr-o gramada de ziare la care sefii de acolo isi trimit sesizari ianonime i pe Internet.
In 2004 am apreciat inteligenta celor care au speculat impactul pe care il vor avea mesajele transmise pe Internet sau jocurile inventate special pentru respectivul moment. Personajele politice erau batute mar pe Internet doar pentru amuzament.
N-am priceput insa ce treaba avea Iliescu, zis Bunicuta, sa-si lanseze panseurile de viata si de partid pe internet. ... Nu sunt impotriva jurnalelor pe internet, chiar nu vreau sa se inteleaga asta.
Romanii vor avea internet de la satelitii lui Elon Musk. ... Romania se afla in topul tarilor cu cel mai rapid internet din lume, dar venirea Starlink ar aduce avantaje pentru zonele defavorizate.
Udemeristii au cerut ca banii pentru realizarea unor astfel de pagini pe Internet sa fie cuprinsi la capitolul cheltuieli de intretinere si gospodarire, alaturi de sumele necesare incalzirii, apei, canalizarii, salubritatii, telefonului, abonamentului radio si tv, conexiunii Internet, toate necesare functionarii cabinetelor parlamentare din teritoriu.
Unul din ei este domnul Baciu, care a fost certat de fata cu mai multi colegi, chiar pe holul politiei, de catre domnul Nicolae deoarece a avut indrazneala de a se informa pe internet asupra pretului unei masini similare cu a fiului acestuia (BMW X5).
Pe Internet exista un sondaj cu o singura intrebare: ... 0% Sondajele facute pe internet au valoare informativa, esantionul fiind aleator, fara reguli statistice.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a anuntat ieri ca Biroul Permanent al acestei Camere a decis transmiterea live pe Internet a sedintelor de plen si constituirea unui cabinet de televiziune care va fi la dispozitia fiecarui grup parlamentar.
Pentru ca lumea s-a schimbat, si pentru ca nu mai suntem nici in 1989, nici in 1990, exista televiziune, exista internet, exista alte metode prin care oamenii se informeaza sau prin care isi manifesta nemultumirea.
De precizat e ca, pe langa cele trei axe, va exista si internetul, respectiv o pagina de internet, care va permite cetatenilor si organizatiilor sa propuna eventuale solutii, sa vina cu idei, iar dezbaterea va fi una foarte larga.
In afara plecarilor saptamanale in circumscriptia sa electorala, senatorul de Hunedoara va acorda audiente si in sistem de videoconferinta. Potrivit lui Arion, investitiile sunt minime, implicand doua calculatoare, doua camere video si o buna conexiune la Internet.
Platitorii de impozite pot depune declaratiile fiscale prin internet, prin folosirea semnaturii electronice, daca Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), sau orice alt furnizor acreditat, le elibereaza un certificat digital, a transmis, vineri, ANAF.ANAF acorda, gratuit, certificatele digitale, dar acestea pot fi folosite doar pentru plata impozitelor, a taxelor sau a contributiilor.
Prin intermediul unui mesaj intitulat "BCR - Noi masuri de securitate pentru protectia dumneavoastra" clientii BCR sunt directionati pe o pagina de Internet unde li se cere sa completeze mai multe campuri cu date referitoare la numarul cardului, codul PIN al acestuia, parola numerica pentru securitate, etc.
Raiffeisen Bank intrerupe serviciul de internet banking sambata seara, de la ora 21, pana duminica dimineata, la ora 6, in timp ce cardurile si bancomatele bancii nu vor putea fi folosite in dimineata de duminica pentru 45 de minute, intre 3:00 si 4:00, a anuntat, vineri, banca.
Astfel, cardurile Bancpost vor fi blocate, iar operatiunile cu carduri la bancomate (ATM), aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS), precum si operatiunile din modulul de carduri din cadrul serviciilor bancare prin internet (internet banking) nu vor functiona in intervalul orar mentionat.
Cea mai importanta dintre toate este posibilitatea de conectare la internet prin cablu sau Wi-Fi. ... Cu alte cuvinte, televizorul se transforma intr-un calculator de sufragerie care nu doar afiseaza continut, dar iti si ofera posibilitatea sa comunici prin Internet.
- VGA - daca intentionati sa conectati un calculator care nu dispune de HDMI - SCART- pentru conectarea dispozitivelor mai vechi sau cu semnal analogic - Intrari video component RGB - vin sub forma a trei conectori rosu, verde, albastru care transmit imagini in mod analog de pana la 1080i - Intrari video composit - conector galben care transmite imagini analog si este cele mai multe ori insotit de alti doi left/right pentru sunet - USB (cel putin unu) - in cazul in care televizorul dispune de un player integrat pentru fisiere audio, foto, video sau pentru a conecta un adaptor Wi-Fi - Conexiune retea RJ45 - mufa pentru cablul de internet in cazul in care televizorul este de tip SMART si permite conectarea la internet Iesiri:
google-analytics.com